Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

[Update] 100-jarige shawl en autoshawl geleverd

Gepost door:ForzaRbc // 2012-09-16 00:00:00 // 3136 keer bekeken

De levering van de 100-jarige RBC shawl en de autoshawl heeft door een nog onbekende reden vertraging opgelopen. Beide RBC-producten zouden afgelopen donderdag verstuurd zijn door de leverancier, maar zijn nog niet op de plaats van bestemming aangekomen.

De supportersvereniging van RBChoudt de supporters die een bestelling hebben geplaatst op de hoogte van de ontwikkelingen via het eigen Twitteraccount, Facebookpagina en RBCFans.nl.

Update:
Beide RBC-shawls zijn op de plaats van bestemming gekomen. Bij de eerste volgende thuiswedstrijd zijn de shawls sowieso af te halen. De mensen die eerder hebben aangegeven dat ze hun bestelling graag thuis gestuurd zien krijgen, zullen deze in de loop van deze week binnen krijgen.

Hieronder foto's van de shawls:




Wil jij ook graag een of meerdere shawls bestellen? Stuur dan een e-mail naar michael.vanderaa@live.nl. Zet daarin welke shawls en hoeveel je erwilt hebben. Daarnaast ook aangeven of je het bij een van de thuiswedstrijden komt ophalen of dat je het graag wilt laten thuisbezorgen. Bij thuisbezorging ook de adresgegevens erbij zetten.

Het kan zijn datje een bestelling hebt geplaatst en datjouw bestelde producten uitverkocht zijn. De supportersvereniging zal danopnieuw een bestelling plaatsen om iedereen te voorzien van zijn bestelling. Via RBCfans.nl en via het twitteraccount van de supportersvereniging kan je dan de informatie hierover volgen.

- 100-jarige shawl 15
- Autoshawl 7,50
- Actie: Beide shawls voor 19,12

* In Roosendaal bezorgt de supportersvereniging jouw bestelling gratis. Buiten Roosendaal tot maximaal 15 kilometer voor 3,50.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd